top of page

Konferencer

Skal din næste konference holdes i hyggelige og ualmindelig charmerende omgivelser, så har vi de helt rigtige lokaler.

Tarpgaards selskabslokaler er indrettet i en bygning på gården, der tidligere blev brugt som lade og hestestald. Selskabslokalerne gennemgik en større renovering i 2010, så de nu fremstår moderne med alle de faciliteter, man skal bruge, når man holder en konference.

Der er således både projektor, lynhurtigt internet og god akustik i lokalerne.

Salen er 200 kvadratmeter stor, og der er plads til op til 100 personer.

Der er service til 100 personer og en industriopvaskemaskine. Ønsker I at bestille mad udefra, henviser vi gerne til Vedersø Kulturcenter og Vedersø Klit Badehotel.

Selskabslokalet, Laden, ligger i naturskønne omgivelser som en del af Tarpgaard, der drives som et økologisk landbrug i Vedersø med køer gående ude på marken i sommerhalvåret.

Hvis du ønsker at give deltagerne på din konference en helt speciel oplevelse, er der mulighed for at udnytte den unikke beliggenhed på Tarpgaard. Hvad med f.eks. at lade dine deltagere prøve kræfter med at malke en ko, vælte en kalv eller noget helt tredje.

Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne til med at gøre din konference til noget helt særligt for både dig og de øvrige deltagere.

Du er meget velkommen til at komme ud og se stedet på forhånd.

Tarpgaard ligger i naturskønne omgivelser tæt på både Vesterhavet, Stadil Fjord og Vest Stadil Fjord.

Der er projektor, lynhurtigt internet og god akustik i selskabslokalerne.

Selskabslokalerne ligger i en stråtækt bygning, som tidligere blev brugt til lade og hestestald. Bygningen er opført i 1907.

bottom of page