top of page

IDYLLISK BONDEGÅRDSBryllup

Vil du holde bryllup i idylliske og naturskønne omgivelser i Vestjylland, så er Tarpgaard det helt rigtige sted at vælge.

I en charmerende bygning fra 1907, der tidligere blev brugt som lade og hestestald, har vi indrettet en 200 kvadratmeter stor lade med plads til 100 gæster.

Der er fritlagte bjælker i hele salen, og belysningen kommer fra lamper, der er lavet af gamle vognhjul, som i gamle dage kørte for ejendommen.

Ejendommen er opført af skibstømmer, som drev i land ved Vesterhavet omkring år 1900. Man kan se på årerne i tømmeret, at det stammer fra træer, der har vokset i cirka 100 år, inden de blev fældet og brugt til skibe.

Laden gennemgik en større renovering i 2010, og den fremstår derfor moderne på en gammeldags måde, for renoveringen skete med respekt for den ånd og den sjæl, der altid har kendetegnet Tarpgaard.

Der er mulighed for at foregå vielsen foran det gamle stuehus i idylliske omgivelser med udsigt til klitter i det fjerne.

Tarpgaard ligger i gåafstand til Vedersø Kirke, som er en af de mest charmerende kirker i landet. Kirken er især kendt for, at det var her, digterpræsten Kaj Munk havde sit virke.

Tarpgaard ligger i Vedersø, i Vestjylland, ganske få kilometer fra Vesterhavet, hvor der er mulighed for at få taget nogle helt fantastiske bryllupsbilleder.

Der er service til 100 personer og en industriopvaskemaskine. Ønsker I at bestille mad udefra, henviser vi gerne til restauranter og catering i lokalområdet.

Skal bryllupsnatten være noget helt specielt, er der mulighed for at få lavet en gammeldags halmmadras, lavet af økologisk rughalm, der kan overnattes på i en af ferielejlighederne. Det var den type madrasser, man sov på i gamle dage, og hvis man ser på hvor mange flere børn, man fik dengang, kan man roligt konkludere, at den type madrasser er garant for en god bryllupsnat.

Når du holder ferie på Tarpgaard er du tæt på både Vesterhavet,Nørresø og Vest Stadil Fjord.

Tarpgaard drives som et økologisk landbrug. Derfor går køerne rundt ude på markerne i sommerhalvåret.

Fra Tarpgaard er der kun nogle få hundrede meter til Vedersø kirke, hvor  Kaj Munk var præst.

bottom of page